A Cinema Nagykanizsa a város szívében, a Kanizsa Plaza-ban található (8800. Nagykanizsa, Európa T. u. 2.) A filmszínház 2009 óta a legjobb filmekkel és rendezvényekkel vár minden egyes látogatót segítőkész és kedves alkalmazottaival. A széles filmkínálatnak, az udvarias kiszolgálásnak, a kedvező áraknak és a magas technikai háttérnek  köszönhetően a mozi mind Nagykanizsa, mind pedig a vidék egyik legkeresettebb és legközkedveltebb mozijává nőtte ki magát. Így ha valaki igazán jól akar szórakozni a Cinema Nagykanizsa a legjobb hely rá!

Autóval:Budapest és Letenye felől is az M7 autópályát a Nagykanizsa - Centrum (211 km) lehajtónál elhagyva közelítse meg a várost. A Mobil Petrol benzinkútnál forduljon balra, majd haladjon a Lukoil benzinkútig. Ott forduljon jobbra és haladjon kb. 500 m-t és a következő körforgalomig, ahol ismét jobbra kell fordulnia. Onnan már látható lesz a Kanizsa Plaza épülete, amelyben a mozi található.

Buszzal: Helyi buszjáratokkal a Városi piac megállónál, távolsági buszokról a Kanizsai Buszpályaudvarnál kell leszállni.

Buszmenetrend: www.zalavolan.hu

Vonattal: A 18-as helyi járattal a Kanizsai Városi piac megállónál kell leszállni, onnan 100 m séta a Kanizsa Plaza.

Parkolás: A Kanizsa Plaza parkolójában ingyenes.