HÁZIREND:

1. A mozi szolgáltatásait minden látogató saját felelősségére veheti igénybe, a mozijegy megvásárlásával tudomásul veszi és elfogadja a Cinema Nagykanizsa házirendjében foglaltakat.

2. A mozi egész területén (a moziteremben is) tilos a kép- és/vagy hangrögzítő eszközök (fényképezőgép, kamera, telefon, diktafon, stb.) használata. Aki ezt megszegi, bűncselekményt követ el.

3. A mozi a kezdés- és műsorváltoztatás jogát fenntartja, a változásról legkésőbb az előadás kezdetéig internetes oldalán, valamint a mozi területén tájékoztatást ad.

4. Kérjük, még a pénztárnál ellenőrizze jegyét (dátum, időpont, előadás), a visszakapott összeget, mert a pénztártól való távozás után reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 

5. A mozi területén tilos a dohányzás!

6. Kedvezmények igénybevételéhez kérjük, a megfelelő dokumentumokkal igazolja jogosultságát! Egy jogosultságot igazoló irattal egy kedvezményes jegy vásárolható!

7. A mozitermekbe nem a moziban vásárolt élelmiszert bevinni nem szabad!

8. Belépőjegyet minden látogatónk köteles váltani kortól, foglalkozástól és minden egyéb tényezőtől függetlenül (kivéve 3 év alatti gyermekeknek a 2D-s előadásokon)!

9. A mozitermekben érvényes mozijegy nélkül tartózkodókat a mozi személyzete a moziból eltávolítja. A termekbe kizárólag az adott vetítésre érvényes mozijeggyel, legkorábban az előadás kezdete előtt 10-15 perccel lehet bemenni. A jegyek nem helyre szólók, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

10. A mozi magánterület, a mozi fenntartja a jogot, hogy bizonyos személyeket saját belátása szerint a területére ne engedjen be, vagy onnan bármikor eltávolítson. Az előadások alatt tilos másokat zavarni vagy másokat akadályozni a filmnézés élményében. Aki ezt nem tartja be, azt a mozi személyzete az előadás alatt is eltávolíthatja a mozi területéről.

11. A 3D-s előadások csak speciális 3D-s szemüveggel látogathatók, melyeket a mozi biztosít a nézők számára. A jegyár tartalmazza a 3D-s szemüveg használati díját. A szemüveget minden néző köteles az előadás végén kollégáinknak hibátlanul átadni. Amennyiben valaki eltulajdonítja, megrongálja a 3D-s szemüveget, bűncselekményt követ el, amely rendőrségi feljelentést von maga után!

12. A mozi területére bevitt értéktárgyakért a mozi felelősséget nem vállal.

13. Kutyát, illetve egyéb állatot a mozi területére behozni tilos. Kivételt képez a vakvezető kutya.

14. A mozitermekbe tilos bevinni minden olyan eszközt és tárgyat, mely nem a filmnézést szolgálja. Pl: Drog, kés, fegyver, stb. A mozi látogatása alkoholos és kábítószeres befolyásoltság alatt tilos! Az ilyen személyeket a bevásárlóközpont biztonsági személyzete elvezeti.