There is no video clip yet

Moziműsorunk szeptember 26-ig:

ART-BÉRLET kapható a mozi pénztárában az őszi két hetenete tartandó művész filmes előadásokra!

 

 

 

 

 

 

 

17.45

Johnny English újra lecsap

 /Johnny English Strikes Again/
francia-amerikai-angol vígjáték, akciófilm, kalandfilm, 2018
 
2018-ban az ikonikus komikus, Rowan Atkinson visszatér a véletlenül szupermenő titkos ügynök, Johnny English szerepében.

18.30

Az apáca

 /The Nun/
amerikai horror, misztikus thriller, 96 perc, 2018 (16)   900 Ft-os helyár!
 
A démonok köztünk vannak – van, akinek egy életen át sikerül elkerülnie őket, és van, akinek az a foglalkozása, hogy szembenézzen velük. 1952-ben a napfényes Rómából kis küldöttség érkezik egy isten háta mögötti fogarasföldi kolostorba.
Borzasztó dolgok történtek a szomorú falak között, a klastrom mindig félhomályos, mindig hideg és barátságtalan folyosóin, és a jövevények (egy apáca, egy szerzetes és egy novícius) bízik benne, hogy hamar kiderítik, ki állhat a háttérben, és hazatérhetnek biztonságos, napfényes világukba.
Valami rosszra készültek, de nem ennyire rosszra. Amivel itt találkoznak, az olyan ősi és olyan gonosz, hogy talán még a hit ereje sem elég rá, hogy megóvja őket. Valak ő, az apáca képében megtestesülő démon, a sátán küldötte.
  20.00
 

Végállomás: esküvő

 /Destination Wedding/
amerikai romantikus komédia, dráma, 90 perc, 2018 (16)  900 Ft-os helyár!
 
Frank és Lindsay, két kelletlen és kellemetlen vendég tesz eleget a meghívásnak és utazik el egy Isten háta mögötti távesküvőre. Találkozásukkor hamar felfedezik, hogy több közös vonásuk is van: mindketten utálják a menyasszonyt, a vőlegényt, az esküvőt, saját magukat és különösképpen egymást. Mogorvaságuk azonnal elszigeteli őket a többi vendégtől, így kénytelenek egymás társaságát élvezni. A hétvége előrehaladtával, a szócsaták kereszttüzében az ellentétek lassan vonzani kezdik egymást, s fellobbannak az érzelmek.

20.00

Johnny English újra lecsap

 /Johnny English Strikes Again/
francia-amerikai-angol vígjáték, akciófilm, kalandfilm, 2018
 
2018-ban az ikonikus komikus, Rowan Atkinson visszatér a véletlenül szupermenő titkos ügynök, Johnny English szerepében.

 20.30

Predator - A ragadozó

 /The Predator/
amerikai akciófilm, kalandfilm, horror, 107 perc, 2018 (18)   900Ft-os helyár!
 
Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.